woensdag 10 januari 2007

Saw 3


Als je dacht dat Saw 1 en Saw 2 smerig was om te zien, moet je zeker Saw 3 gaan kijken. Het eerste slachtoffer is mij het best bij gebleven. Jezelf moeten losrukken uit tientallen ijzeren haken, die in verschillende delen van je lichaam vast zitten. Heb je dit niet gedaan binnen een minuut dan gaat er een bom af en blijft er niets van je over. Niet dat je uberhaupt veel kans maakt om die kamer levend uit te komen binnen die ene minuut. Jigsaw is natuurlijk niet zomaar een ordinaire moordenaar, maar probeert mensen een les te leren. Als je in zijn test slaagt mag je ook gewoon vrijuit weglopen. En jah, als je de test niet haalt dan blijft er niet veel van je over.


Voor een portie bloed, losrukkend vlees en botten moet je deze film zien. Echt spectaculair was 'ie niet.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Gatverdamme wat was dit een gore film vooral met die rottende varkens iwwwwwwwww Heb een paar keer de andere kant opgekeken

Maar weet nu nog steeds niet of er een saw 4 komt het einde was weer een beetje vaag

Anoniem zei

Wat mij het is bij gebleven is die hersenoperatie met boor ahahha...echt een vieze film..je moet er maar van houden.

Groetjes,


Fikri

Anoniem zei

Deze film was echt doodziek, niet normaal. Deel 1 en 2 zijn niks vergeleken deze. Herrlijk al die mensen die pijn lijden en al dat bloed. Jammer dat Jigsaw dood is want ik zou deel 4 dan wel willen zien. In 1 woord gataarlijk !!!

I wanna play a game but there are rules !!!