dinsdag 9 januari 2007

The Holiday


Wat The Holiday zo leuk maakt, is dat veel mensen zich in de personages kunnen herkennen. Bijna iedereen is wel eens verliefd geweest op een verkeerde persoon. Op je baas, op iemand die al in een relatie zit of je eigen partner die ineens van twee walletjes wil eten. Zo overkomt het ook de twee actrices Kate Winslet en Cameron Diaz. Deze mooie dames, die het mannelijk geslacht zat zijn, hebben geen zin om de kerstdagen alleen door te brengen en besluiten van woning te wisselen. De een gaat naar Engeland en de ander naar de V.S. Tijdens die twee weken komen zij beiden in contact met de ideale man. Kijk, dat Jude Law is gekozen als ideale man voor Cameron Diaz is ok, maar hoe Jack Black gekozen is voor Kate Winslet bleef voor mij tijdens de film een mysterie.
Een erg leuke, warme en romantische film! Vooral wanneer Cameron Diaz er toch in slaagt om eindelijk haar tranen los te laten.
Veel kijkplezier

2 opmerkingen:

Anoniem zei

dit was echt een super leuke film, leuke sterren, leuke humor en romantisch als maar kan zijn. Echt een film om bij te zwijmelen

Anoniem zei

Geweldige film...
Gelachen en genoten van de acteurs en het verhaal gewoon alles.. ja super leuke film.